Monki! Ta|k

Monki! Ta|k
Logo

About Monki! Ta|k ;;

Vi er to unge studerende på 21 og 23, blogger'rookies kan man vel kalde os !?

Hele blog'universet har længe interesseret os, så nu måtte det simpelthen være slut med at være blogger'virgins, og vi har derfor i sinde at dele vores tilværelse og lidenskaber.



OBS; Dette bliver ikke en 'BigBrotherBlog' eller 'Facebook'opdatering', hvor vi skriver, hvor meget kaffe vi har drukket idag, hvordan vejret er eller andre ligegyldige dagligdags oplevelser og bekymringer...



Derimod vil vi meget gerne dedikere denne blog til den kreative 'artsy' verden;
Vi vil blogge om alt dét, vi synes er spændende, forstået på den måde, at vi blogger om alt dét, der sker i vores tilværelse, set gennem vores 'Modern-Young-Copenhagen-Culture'- briller.



Christian's spots ;;
Moderne kunst i stil med Roy Lichtenstein, Martin Kalhøj, Malte Bonven, Husk Mit Navn (Street art),
Cykler - Fixie / track bikes / Single speed
Mode - Københavnsk gademode,
Design - moderne stilrent design, gerne dansk,
Musik i stil med Lucy Love, JulieMaria, Hannah Schneider, Electro Juice, Mads Langer,
Photo



Nanna's spots ;;
Moderne og abstrakt kunst - Fx Poul Pava, Michael Kvium
Mode - Københavnsk gademode, Urban Boheme, Feminin Vintage,
Design - moderne design (især dansk) mixet med retro og vintage,
Musik - Fx Turboweekend, Veto, Ginger Ninja, The Prodigy, La Roux, Lucy Love, Alicia Keys, Marie Key Band, Sneakers, OneTwo, John Mayer,
Litteratur - Jules Verne, Jan Guillou, Stieg Larsson, Gabriel Garcia Marquez,











søndag den 24. april 2011

Spisebord af eget design

































Under påskens forårsrengøring/oprydning faldt vi over en masse ting og sager, som vi aldrig har fået lavet indlæg om, hvilket er for dårligt.
Vi lavede dette bord allerede inden vi flyttede ind i lejligheden, og det er næsten et år siden, så det er faktisk MEGET for dårligt at der aldrig har været et indlæg med bordet, sorry (:

Christian havde et gammelt og grimt spisebord stående, og for at spare penge, fandt vi på at slibe det ned og tapetsere det med gamle tegneserier. Det skulle helst være nogle gamle tegneserier af rigtigt papir, og vi fandt 3 stk for en tier i en butik a la 'Farao's Cigarer'. Der skulle en hel del klippe-klister til og herefter 9 gange skibs lak, så bordet kan tåle at blive spildt på og nemt kan tørres af. Resultat ses til højre på billederne, og vi fandt endda seks gamle skole-stole for 150,- på Den Blå Avis.
Hele bordet er tapetseret med den samme tegneserie, og ekstrapladen har vi tapetseret med en sort/hvid gangster tegneserie, og da vi ikke bruger pladen til dagligt, har vi blot hængt den på væggen som et billede, da den jo egentlig er meget dekorativ i sig selv. (I øvrigt en ide som Christians lillesøster fik (;)

Vi er super glade for at have et anderledes spisebord, et unikum som vi endda selv har lagt arbejde i og det er et spændende samlingssted når vi har gæster. Man kan godt tage folk i at sidde og forsøge at læse tegneserien (: (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar