Monki! Ta|k

Monki! Ta|k
Logo

About Monki! Ta|k ;;

Vi er to unge studerende på 21 og 23, blogger'rookies kan man vel kalde os !?

Hele blog'universet har længe interesseret os, så nu måtte det simpelthen være slut med at være blogger'virgins, og vi har derfor i sinde at dele vores tilværelse og lidenskaber.



OBS; Dette bliver ikke en 'BigBrotherBlog' eller 'Facebook'opdatering', hvor vi skriver, hvor meget kaffe vi har drukket idag, hvordan vejret er eller andre ligegyldige dagligdags oplevelser og bekymringer...



Derimod vil vi meget gerne dedikere denne blog til den kreative 'artsy' verden;
Vi vil blogge om alt dét, vi synes er spændende, forstået på den måde, at vi blogger om alt dét, der sker i vores tilværelse, set gennem vores 'Modern-Young-Copenhagen-Culture'- briller.



Christian's spots ;;
Moderne kunst i stil med Roy Lichtenstein, Martin Kalhøj, Malte Bonven, Husk Mit Navn (Street art),
Cykler - Fixie / track bikes / Single speed
Mode - Københavnsk gademode,
Design - moderne stilrent design, gerne dansk,
Musik i stil med Lucy Love, JulieMaria, Hannah Schneider, Electro Juice, Mads Langer,
Photo



Nanna's spots ;;
Moderne og abstrakt kunst - Fx Poul Pava, Michael Kvium
Mode - Københavnsk gademode, Urban Boheme, Feminin Vintage,
Design - moderne design (især dansk) mixet med retro og vintage,
Musik - Fx Turboweekend, Veto, Ginger Ninja, The Prodigy, La Roux, Lucy Love, Alicia Keys, Marie Key Band, Sneakers, OneTwo, John Mayer,
Litteratur - Jules Verne, Jan Guillou, Stieg Larsson, Gabriel Garcia Marquez,











søndag den 24. april 2011

New York'er stil i stuen :P





























Da vi flyttede ind i lejligheden, havde vi én lang stue halvt opdelt af kontorelementer. Det er lidt svært at forklare, og det så også mærkeligt ud, men viceværten forklarede os at der i gamle dage havde været køkken alrum i den del af lejligheden, så det var resten af ovenskabene osv. der nu fungerede mere som opdeling af stuen.
Anyways, vi syntes det var gyseligt, så Christian og hans far fik sat en væg op på den ene side, således vi lige pludselig fik to rum ud af ét stort; et kontor/spisestue og en stue. Den kunstige væg vender ind mod stuen og vi tænkte længe over, om vi bare skulle male den eller give den noget tapet af en art. Christian fik så den fede idé, at vi kunne male kanten sort og tapetsere en stor firkant med avisudklip, helst uden for farve, d.v.s. kun overskrifter og artikler uden billeder. Vi fik ca. 50 aviser fra Søren, som arbejder for Berlingske Tidende, og vi brugte lidt over to døgn på at skære artikler ud og tapetsere væggen. Forløbet kan ses på billederne.

Til vores indflytterfest fik vi en rigtig fed gave fra min mors gode venner, Morten og Johnny: et hjortehovede i sølv. Den passer perfekt til avis-væggen og vi er rigtig glade for den. Det var simpelthen en genial gave (:

For at sætte prikken over i'et og fuldføre den unikke indretningsstil, fandt vi den fedeste lampe på nettet. Den hedder Wooden Bulb Lamp og koster 1200,- på www.moodsshop.dk som i øvrigt har de fedeste sjove ting til boligen, så gå ind og kig (;

Ingen kommentarer:

Send en kommentar