Monki! Ta|k

Monki! Ta|k
Logo

About Monki! Ta|k ;;

Vi er to unge studerende på 21 og 23, blogger'rookies kan man vel kalde os !?

Hele blog'universet har længe interesseret os, så nu måtte det simpelthen være slut med at være blogger'virgins, og vi har derfor i sinde at dele vores tilværelse og lidenskaber.



OBS; Dette bliver ikke en 'BigBrotherBlog' eller 'Facebook'opdatering', hvor vi skriver, hvor meget kaffe vi har drukket idag, hvordan vejret er eller andre ligegyldige dagligdags oplevelser og bekymringer...



Derimod vil vi meget gerne dedikere denne blog til den kreative 'artsy' verden;
Vi vil blogge om alt dét, vi synes er spændende, forstået på den måde, at vi blogger om alt dét, der sker i vores tilværelse, set gennem vores 'Modern-Young-Copenhagen-Culture'- briller.



Christian's spots ;;
Moderne kunst i stil med Roy Lichtenstein, Martin Kalhøj, Malte Bonven, Husk Mit Navn (Street art),
Cykler - Fixie / track bikes / Single speed
Mode - Københavnsk gademode,
Design - moderne stilrent design, gerne dansk,
Musik i stil med Lucy Love, JulieMaria, Hannah Schneider, Electro Juice, Mads Langer,
Photo



Nanna's spots ;;
Moderne og abstrakt kunst - Fx Poul Pava, Michael Kvium
Mode - Københavnsk gademode, Urban Boheme, Feminin Vintage,
Design - moderne design (især dansk) mixet med retro og vintage,
Musik - Fx Turboweekend, Veto, Ginger Ninja, The Prodigy, La Roux, Lucy Love, Alicia Keys, Marie Key Band, Sneakers, OneTwo, John Mayer,
Litteratur - Jules Verne, Jan Guillou, Stieg Larsson, Gabriel Garcia Marquez,











fredag den 16. april 2010

;;NY Trend;;














Ny skjorte fra KnowledgeCotten apparel.
Den er købt i Samsøe|Samsøe og er lavet af 100% ren økologisk bomuld. Den er lavet i lidt groft og tykt stof, og farven er forvasket blå med hvide nålestriber. Derudover har skjorten den fedeste krave, også kaldet ''mao krave/kina krave''.
Der er knapper (perlemors-farvede) med hvid syning ned til midt på maven, og derudover er der også en knap på brystlommen, som har en fed detalje med en sort syning, så man lægger mærke til den.

Butik : Illum (Samsøe|Samsøe)
Mærke : KnowledgeCotten apparel
Pris : 80o kroner

Derudover vil jeg gerne nævne mao-kraven, som jeg virkelig synes er en vildt fed og stilet krave, fordi den både kan bruges til at være trashy og stilet, og så er den også meget sommerlig at se på, hvis man tager den på til et par trashy cowboyshorts og en fed stråhat. (!!!)
Men jeg vil dog lige sige, at jeg synes der er AALLT for få butikker, som har valgt af handle med dem. Jeg skulle rundt i rigtig mange butikker for at få fat i en.. det er desværre også kun de dyre mærker som ''day'', ''fred perry'' og ''acne'', som har lavet modeller med den form for krave, lige i øjeblikket, og det er rigtig ærgeligt.. Så kom nu frem med de små undergrunds-mærker

- I må meget gerne lave skjorter med mao/kina kraver, for der kommer virkelig et boost her til foråret/sommer. Allerede nu kan man se det på mange i gadebilledet, det er allerede nu meget populært, så der er helt klart et marked for skjorter med dén slags krave - I skal ikke være bange!
Desuden bliver det bare endnu vildere til sommer..

;; C h r i s t i a n;;

Ingen kommentarer:

Send en kommentar